luni, 10 martie 2008


French fries, irish coffe and romanian humour...

Sa cauti un stil specific al unui timp si al unui grup de oameni nu este cu nimic mai usor sau mai dificil decat sa te auto-definesti- sa stabilesti propria ta interfata, data de experiente, gusturi si acele lucruri cu care te-ai nascut; si apoi sa o prezinti unor oameni mai mult sau mai putin cunoscuti.
Orice om este, chiar si la prima vedere, un rezultat al experientelor pe care le-a trait, al influentelor altora, al alegerii sa se conformeze sau nu la valorile societatii in care traieste... o reteta unica, neregasita altundeva si in orice alta persoana. Reteta mea... inca nu a reusit sa fie definita nici macar de catre mine insumi. Unele ingrediente sunt usor de detectat, in vreme ce altele sunt foarte subtile, insa nu mai putin necesare pentru imaginea in ansamblu. In acelasi mod ii vad si pe ceilalti.
Poate ca titlul nu sugereaza atat de mult o introducere, cat anumite elemente-cheie, foarte interesant de avut la o serata intre amici, dar cred ca este o alegorie asupra cocktail-ului de trasaturi ce pt fi regasite intr-o singura persoana. Poate cu putin noroc, ma reprezinta si pe mine intr-o oarecare masura...

Niciun comentariu: